KOMSAT OY

Turvallisuuspalvelut

HÄLYTINLAITTEET

 

LANGALLISET KESKUKSET

Tietoa tuotteista

gallery/images (2)

KAMERAVALVONTA

Nykyaikainen kameravalvota voidaan jakaa kahteen eri kategoriaan: analogiseen ja IP-pohjaiseen. Kameravalvonta ei ainoastaan suojele yrityksen ja kodin  sisätiloja tai piha-alueita, vaan myös niiden käyttäjiä, rajoittamalla asiatonta oleskelua ja sen aiheuttamaa rauhattomuutta yrityksen tai kodin ympäristössä. Oikein suunniteltu ja toteutettu kameravalvonta lisää yrityksen ja kodin  kokonaisvaltaista turvallisuutta ja luo asukkailleen turvallisuuden tunnetta.

gallery/aaeaaqaaaaaaaagnaaaajdk2zmi5ztq5ltk4zjctndqxms05ytm4ltaymtgwmwu5ztbhng
gallery/images (11)
gallery/lataus

TUOTESUOJAJÄRJESTELMÄT

Tuotesuojaportit on kehitetty suojaamaan vähittäismyyntiyhtiöitä varkauksilta.

Tuoteet ovat sovellettavissa kaikkiin vähittäismyyntipaikkoihin, pienistä kaupoista tavarataloihin. Nostaakseen turvallisuustasoa tuotesuojaportteihin on mahdollista laittaa metallintunnistimet, jotka auttavat tunnistaa ja napata foliolaukkuja käyttäviä ammattivarkaita.

gallery/3-en-warensicherungssystem-wg-global-black-btl-premier-guard

KULUNVALVONTA

Kulunvalvonnalla pystytään rajaamaan kiinteistöön pääseviä henkilöitä, sekä tarvittaessa rajoittamaan heidän kulkuaan sisätiloissa. Järjestelmästä pystytään keräämään kulkutapahtumia muistiin, niitä voidaan jälkikäteen tarkastella ja niistä voidaan koostaa raportteja. Kulkutapahtumia voidaan tarkastella hyvin tarkasti, esim. tietyn oven, päivän tai kellonajan mukaan.

gallery/dahua-kulunvalvonta_1

OVIPUHELIN

Ovipuhelin on ratkaisu aina kun halutaan ennen oven avaamista tarkistaa kuka on tulossa tai helpottaa avaamista jos avattava ovi ei ole lähellä. Kun talon ulko-ovia pidetään päivisin auki on ovipuhelimella tai kuvaovipuhelimella helppo tunnistaa tulija ja aukaista ovi omasta asunnosta tai työpisteestä käsin. Järjestelmän voi liittää yleiseen puhelinverkkoon tai kytkeä rakennuksen oman puhelinvaihteen alaisuuteen. Huonepuhelin voidaan mykistää ja varustaa myötäkuuntelun estolla.  Hyvä ovipuhelinjärjestelmä kestää hyvin säätä ja on rakennettu vandaalivarmaksi.

Kiinteistön ovipuhelinjärjestelmää uusittaessa arvioidaan, miltä osin mahdollisen vanhan järjestelmän osat. esim. kaapelointi, on hyödynnettävissä uudessa järjestelmässä. Toteutamme tarvittaessa järjestelmän laitteiston uusimisen yhteydessä kaapelointi- ja sähkötyöt.

Yrityksien kuvaovi- ja porttipuhelimien kuvanäkymät ja aukaisutoiminnot pystytään toteuttamaan käyttäjän työaseman tai mobiililaitteen ruudulle. Näin ei erillisiä käyttölaitteita tarvita.

Valikoimastamme löytyy tyylikkäät kuvaovipuhelimet ja audiopuhelimet vaativiinkin kohteisiin. Toteutamme järjestelmien suunnittelun, asukkaiden tiedottamisen, asennuksen, käyttökoulutuksen,  huollon ja ylläpidon sekä järjestelmän huolellisen dokumentoinnin.

gallery/video-ovipuhelimet_5