KOMSAT OY

Turvallisuuspalvelut

MURTOVALVONATA

Kaksi eri kategoriaa: langalliset- ja langattomat järjestelmät. Molemmat järjestelmät ovat käyttäjäystävällisiä, kokemattomampikin käyttäjä oppii toimimaan niiden kanssa. Osassa hälytysjärjestelmissä on mahdollista käyttää ns. yövalvontaa, sen ollessa kytkettynä, tilassa voidaan liikkua normaalisti, järjestelmä reagoi ainoastaan ovien, ikkunoiden sekä esim. ulkovarastossa tapahtuvaan liikkeeseen.

 

OVIPUHELINJÄRJESTELMÄ

Lisää turvallisuutta ja mukavuutta. Ovipuhelin on kätevä silloin kun sisäänpääsyä tiloihin pitää valvoa, mutta sisäänkäynti sijaitsee näköyhteyden ulkopuolella. Ovipuhelimia on saatavilla ääni- sekä videoversioina ja niillä on helppo ohjata ovien sähkölukkoja. 

 

Palvelut

gallery/h

Kodin turvallisuus

gallery/16

Yrityksen turvallisuus

 

MURTOVALVONTA

Yrityksen murtovalvontajärjestelmä suunnitellaan aina yksilöllisesti täyttämään määrätyn kohteen ja sen käyttäjien turvallisuustarpeet. Murtovalvonnasta kertovat tarrat ovissa ja ikkunoissa sekä sisällä näkyvät ilmaisimet toimivat jo sellaisenaan tehokkaana suojana. Murron sattuessa voimakasääninen sireeni riittää usein pelottamaan murtovarkaan matkoihinsa ja sisätilat säästyvät vahingoilta. Jokaisen myydyn laitteiston mukana toimitetaan varoitustarroja sekä ohjeistetaan niiden oikeassa sijoittelussa.

 

KAMERAVALVONTA

Kameravalvonta yleistyy jatkuvasti ja nykyään siitä on tullut tärkeä osa kiinteistöjen suojausta. Tekniikan kehittyessä kameravalvonta on muuttunut. Esimerkiksi IP-kameroista ja verkkotallennuksesta on tullut yhä tärkeämpi osa turvallisuutta. Kiinteistön kameravalvonnan suunnittelussa kannattaa selvittää halutaanko valvonta toteuttaa analogisilla vai IP-kameroilla. Seuraavaksi on hyvä suunnitella järkevät sijoituspaikat ja se tulisiko kameroiden olla kiinteitä vai kääntyviä. Kameroiden määrä ja tallennustarve määrittelevät tallentimen mallin.

 

TUOTESUOJAUS

Tuotesuojausjärjestelmät oikein suunniteltuna ja toteutettuna ehkäisevät kaupan hävikkiä, lisäävät myyntiä ja helpottavat myyntihenkilöstön työtä. Tuotesuojausjärjestelmät koostuvat perinteisesti hälytinporttien, deaktivointilaitteiden ja tuotesuojahälyttimien tehokkaasta yhdistelmästä.
Tuotesuojajärjestelmät suunnitellaan aina sopiviksi eri kohteisiin ja ratkaisumme soveltuvat kaikkiin kaupan alan myymälöihin riippumatta myytävistä ja suojattavista tuotteista. Järjestelmä on aina mahdollista integroida olemassa oleviin ja uusiin turvaratkaisuihin mm. kameravalvontaan ja erilaisiin tiedonantojärjestelmiin. Tuotesuojajärjestelmät ovat markkinoiden uusinta teknologiaa ja valittavana on useita lisäarvoa tuovia ominaisuuksia kuten foliokassi- ja magneetintunnistus, asiakaslaskenta, etäkäyttö ja etähuolto.

Myös AM ja RF hälyttimet ja kaikki tuotesuojauksen kokonaisratkaisuihin tarvittavat tarvikkeet ja oheislaitteet. Asiantunteva organisaatiomme on käytössänne valtakunnallisesti.

 

KULUNVALVONTA

Kulunvalvontajärjestelmä auttaa hallitsemaan henkilöiden liikkumista kiinteistöissä ja niiden läheisyydessä. Kulunvalvontajärjestelmä suojaa organisaation, sen henkilöstön ja asiakkaiden omaisuutta ja tietoa valvoen ohjaten ja rajoittaen liikkumista.

Kulunvalvontajärjestelmä vähentääturvallisuusriskejä kontrolloimalla kulkua porteista ja ovista. Luvattomien henkilöiden kulku tiloissa estetään ja henkilökunnan kulku ohjataan vain sallituille alueille. Sähköisen lukituksen ja kulkutunnisteen avulla päästään eroon hankalasti hallittavista mekaanisista avaimista. Kulkutunnisteiden oikeuksia on helppo muuttaa ja katoamistapauksissa niiden toiminta voidaan nopeasti estää.

Yhdistää kiinteistön kaikki järjestelmät samaan käyttöliittymään monipuolisella, ilmaisella SmartPSS -ohjelmistolla. Hallitset ja valvot kulunvalvontaa, ovien ohjausta, reaaliaikaista videokuvaa sekä henkilöstön läsnäoloa virtuaalisessa, interaktiivisessa karttanäkymässä.

KARTOITUS

SUUNNITTELU

ASENNUS

gallery/dahua_1508_4fb
gallery/images (8)